Vraag een zichtzending aan

Snappet basis papier

 

Waarom Snappet basis papier?

  • Traditie ontmoet innovatie: Snappet basis papier behoudt het beste van papiergericht onderwijs en verrijkt dit met digitale ondersteuning, waardoor leerlingen en leerkrachten profiteren van een naadloze overgang tussen traditioneel en innovatief leren.
  • Versterking van leerkrachten: In tegenstelling tot de zorgen dat technologie de rol van de leerkracht zou kunnen ondermijnen, is onze methode specifiek ontworpen om de rol van leerkrachten te versterken. Het biedt hulpmiddelen die de interactie met leerlingen verdiepen en persoonlijke begeleiding versterken.
  • Aantoonbare verbeteringen: Wat Snappet echt onderscheidt, zijn de meetbare verbeteringen in leerresultaten die we hebben gezien, zoals onderzocht en samengevat door Kennisnet. Of zoals Isa Verkade, leerkracht groep 6/7 van Basisschool Hoogstraten zegt: “Dit jaar begonnen we met de nieuwe leerlijn rekenen van Snappet en de CITO-resultaten zijn aanzienlijk verbeterd.”

Een naadloze integratie
Elke verandering in het onderwijs, hoe klein ook, vraagt om een zorgvuldige afweging. Daarom nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we laten zien hoe Snappet basis papier een natuurlijke uitbreiding van jullie lesmethoden kan zijn.

Meer weten? Vul onderstaand formulier in!

Schoolnaam*
Plaatsnaam (school)*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerking (optioneel)