image

Boek een afspraak met ons op de NOT en krijg exclusief toegang tot Les-Gemist!

In elke klas komt het regelmatig voor dat een leerling een of meerdere instructies heeft gemist door de griep of een afspraak met de tandarts. Daar hebben wij nu de oplossing voor!

Op Les-Gemist staan video’s van instructielessen voor rekenen (en later ook voor taal en spelling), zodat leerlingen zelfstandig de gemiste les(sen) kunnen inhalen. De video’s zijn opgenomen door ervaren leerkrachten.

Les-Gemist is nog in ontwikkeling, maar jij krijgt de kans om nu al exclusief toegang te krijgen tot honderden filmpjes. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een afspraak te maken met ons op de NOT!

Werkt jouw school nog niet met Snappet?

Dan plan je hier een afspraak in met een van onze adviseurs op de NOT.

Tijdens de afspraak of sessie vertellen we je graag alles over onze nieuwe lesmethoden: Snappet Rekenen, Snappet Taal en Snappet Spelling. Complete lesmethoden met de optimale balans tussen werkboeken, concrete materialen en digitale lesstof. En je krijgt een exclusieve toegangscode voor Les-Gemist.

Bekijk de nieuwste lesmethode van Nederland

We presenteren op de NOT onze nieuwste lesmethode voor rekenen, taal en spelling: Snappet Rekenen, Snappet Taal en Snappet Spelling. Complete lesmethoden met een sterke doorlopende leerlijn voor groep 3 t/m 8 voor rekenen en groep 4 t/m 8 voor taal en spelling. En een optimale mix tussen digitale lesstof, werkboeken (!) en concrete materialen. Blader met je collega’s door de werkboeken en handleidingen, terwijl we jullie meer vertellen over deze nieuwste lesmethode van Nederland.

Kun je niet naar de NOT komen?

Lukt het je niet om langs te komen maar wil je wel meer weten over Les-Gemist of onze nieuwe lesmethoden? Wij komen graag bij je langs! Maak een afspraak of vraag een zichtzending aan. Als je al met Snappet werkt, kun je voor meer informatie mailen naar info@snappet.org.