image

Kom bij ons langs op de NOT

De NOT staat weer voor de deur! Deze vindt plaats van 24 t/m 28 januari 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. Meld je hier gratis aan. Zeker als je een nieuwe lesmethode zoekt voor rekenen, taal of spelling, dan mag je onze stand niet missen. En we hebben deze keer ook een mooie beursactie, lees snel verder!

Bekijk de nieuwste lesmethode van Nederland

We presenteren op de NOT onze nieuwste lesmethode voor rekenen, taal en spelling: Snappet Rekenen, Snappet Taal en Snappet Spelling. Complete lesmethoden met een sterke doorlopende leerlijn voor groep 3 t/m 8 voor rekenen en groep 4 t/m 8 voor taal en spelling. En een optimale mix tussen digitale lesstof, werkboeken (!) en concrete materialen. Blader met je collega’s door de werkboeken en handleidingen, terwijl we jullie meer vertellen over deze nieuwste lesmethode van Nederland.

Plan een afspraak met ons op de NOT*

We raden je aan om alvast een afspraak of sessie in te plannen met een van onze adviseurs. Dan weet je zeker dat we tijd voor jou en je collega’s hebben om jullie kort door de nieuwe lesmethoden mee te nemen. En je krijgt ook nog eens als eerste exclusieve toegang tot het nieuwe platform Les-Gemist (zie onderaan deze pagina).

Werk je nog niet met Snappet?
Plan hier een afspraak in met een van onze adviseurs op de NOT.

Werk je met Snappet?
Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te spreken op de NOT.
– Ben je op zoek naar een nieuwe rekenmethode? Meld je aan voor een rekensessie met meer deelnemers van andere scholen, of plan een persoonlijk schooladviesgesprek.
– Ben je op zoek naar een nieuwe taal- of spellingmethode? Meld je aan voor een taalsessie met meer deelnemers van andere scholen, of plan een persoonlijk schooladviesgesprek.
– Ben je op zoek naar een training voor jou of je team? Plan een vrijblijvend adviesgesprek voor onze trainingen.

* NOT beursactie: krijg exclusieve toegang tot Les-Gemist

Het is altijd lastig als een leerling een instructieles heeft gemist. Het kost jou tijd om dat in te halen als je er al aan toe komt. Daarom maken wij Les-Gemist. Een platform met video’s van alle instructielessen van rekenen, taal en spelling, gegeven door een ervaren leerkracht. Zo kan jouw leerling zelfstandig de gemiste les(sen) inhalen. Plan nu hierboven een afspraak in met een van onze adviseurs of meld je aan voor een sessie, en ontvang bij je bezoek op de beurs als eerste exclusieve toegang tot Les-Gemist.

Kun je niet naar de NOT komen?

Lukt het je niet om langs te komen maar wil je wel meer weten over onze nieuwe lesmethoden? Wij komen graag bij je langs! Maak een afspraak of vraag een zichtzending aan. Als je al met Snappet werkt, kun je voor meer informatie mailen naar info@snappet.org.