Oplossing

Met groep 3 op papier werken?

Vanaf volgend schooljaar is er in Snappet Rekenen (voorheen RekenDoelen) een compleet nieuw aanbod voor groep 3. De methode is speciaal ontwikkeld voor deze specifieke jonge doelgroep: kleine stapjes, handelend rekenen, veel ruimte voor spelend en bewegend leren en verwerking in werkboeken. Met Snappet vanaf groep 3 heb je zo een sterke doorgaande lijn binnen de school.

Groep 3 leerlingen zijn een specifieke doelgroep. Leren rekenen is belangrijk, maar ze doen dit op een hele andere manier dan de hogere groepen. Daar sluiten we nu naadloos bij aan. We bieden je een sterke didactische basis met duidelijke en korte instructielessen, met elke les activiteiten voor spelend en bewegend leren.

Inhoud en opbouw
Je werkt doelgericht: elke week staat er 1 weekdoel centraal. Je zet tijdens de week kleine stapjes binnen het weekdoel. De week bestaat uit 4 korte instructielessen en 1 speelles of herhalingsles. Elke les begint en eindigt met een activiteit. Je kunt flexibel omgaan met de verschillende lesonderdelen. Zo richt je elke les in op de manier die het best bij jou en je leerlingen past.

Werkboeken
Leerlingen verwerken de lesstof in het werkboek. Voor elke les staat de begeleide inoefening, zelfstandige verwerking en opgaven voor extra uitdaging in het werkboek. De werkboeken voor groep 3 zijn inbegrepen in de licentieprijs. Geen extra kosten dus.

Bekijk de nieuwe lessen
Benieuwd hoe het eruit ziet? Je kunt nu een proefblok met de nieuwe lessen bekijken:

Werkboek week 32 t/m week 35

Leshandleiding week 32 t/m week 35

Tags: , Views: 486

Misschien vind je deze oplossingen ook interessant?

  • Op maat oefenen bij elke les?

    Het is belangrijk om al je leerlingen op hun eigen niveau uit te dagen....

  • Wil je digitaal met papier combineren?

    Bij sommige lessen zijn er leuke en leerzame werkbladen te vinden in je dashboard,...

  • Nog makkelijker instructie geven?

    In Snappet zijn alle nieuwe instructielessen voorzien van de beste didactiek, gebaseerd op het...