Intro About us
image

Wij zijn Snappet

Wij zijn een team van onderwijsprofessionals, oud leerkrachten en vakexperts. Wij vinden leerkracht zijn het mooiste vak van de wereld. Voor ons staan leraren centraal in het onderwijs en wij doen er alles aan om hen in hun kracht te zetten. Wij geloven namelijk dat persoonlijke aandacht in de klas het verschil maakt.

Bij Snappet hebben we inmiddels 10 jaar ervaring met het inzetten van intelligente technologie op basisscholen. Wij maken oplossingen die leerkrachten helpen. Zodat de leerkracht ieder kind die persoonlijke aandacht kan geven die het nodig heeft.

image

En zo begon het…

Tien jaar geleden richtten Martijn Allessie en Xander Verdonkschot Snappet op. Hun kinderen zaten op de basisschool en Martijn en Xander verbaasden zich over hoe weinig er in de afgelopen 30 jaar veranderd was. Zij zagen in dat slimme technologie in dienst van de leerkracht het onderwijs kan verbeteren.

Martijn en Xander werken nog steeds elke dag bij Snappet, samen met 200 mensen die dagelijks met scholen en leerlingen meehelpen aan de beste lesmethoden en een veilig en stabiel platform.