Home » Tarieven » Chromebookpakket

Met het Chromebookpakket krijg je:

Wat kost het?

Tarieven voor leerlingen en leerkrachten zijn inclusief service en indien je gebruik maakt van onze Chromebooks: de garantie van een altijd werkende HP Chromebook voor iedere leerling.

Per leerling

Snappet kost bij het Chromebookpakket € 120,- per leerling per schooljaar. Bestaande uit:
De licentiekosten van € 8,- per leerling per maand (€ 80,- per leerling per schooljaar, omdat Snappet in de maanden juli en augustus geen kosten in rekening brengt).
De activatiekosten van € 40,- per schooljaar. Deze kosten worden in rekening gebracht als je start met Snappet en daarna aan het begin van elk schooljaar (een schooljaar loopt bij Snappet van 1 juli tot en met 30 juni).

Per leerkracht

De leerkrachtbijdrage voor Snappet bedraagt € 60,- per 20 leerlingen (onafhankelijk van het aantal leerkrachten dat Snappet gebruikt).

Per device

Per device betaal je een borg van € 150,- per device. Borg is geen huur of lease: borg krijg je uiteindelijk terug. Schaf je als onderwijsinstelling bijvoorbeeld op een zeker moment zelf devices aan, dan krijg je de gehele borg terug voor de tablets die weer in goede staat bij ons worden ingeleverd.