Intro First slide Second slide
image

De voordelen van Snappet

Snappet biedt je niet alleen een complete lesmethode voor rekenen, taal en spelling met de beste didactiek. We bieden je veel meer voordelen die jou als leerkracht meer ruimte geven en meer tijd om ieder kind te helpen, uit te dagen of op het juiste spoor te zetten.

Bij Snappet krijgen leerlingen opgaven op maat die zich automatisch aanpassen aan hun niveau. De opgaven zijn niet gelimiteerd zodat ook de snellere leerlingen uitgedaagd blijven worden. Zo heb jij je handen vrij om iedereen de persoonlijke aandacht te geven die het nodig heeft.

image

Directe feedback voor jou en je leerlingen

Als leerkracht kun je een groot verschil maken als je continu kunt inspelen op de ontwikkeling en groei van je klas en je leerlingen. Snappet helpt je hierbij: wij geven je directe feedback op alles wat je leerlingen hebben gemaakt en geleerd. Voor, tijdens en na de les. Zo zie jij direct waar jouw aandacht het hardst nodig is.

Ook je leerlingen krijgen continu inzicht in hun leerproces. Wij vertellen iedere leerling tijdens het oefenen hoe het gaat en of hij of zij vooruitgaat. Op basis van de feedback van Snappet kunnen leerlingen zelf kiezen waar ze op dat moment het beste aan kunnen werken. Door deze directe feedback kun jij het eigenaarschap van je leerlingen makkelijker begeleiden.

image

Minder nakijken en meer tijd voor je leerlingen

In Snappet vind je een schat aan informatie over de voortgang van prestaties van je leerlingen. Alles wordt automatisch geregistreerd en bijgehouden. Zo weet je altijd hoe iedereen ervoor staat en kun je veel eerder bijsturen. Aan het einde van elke week bepaal jij eenvoudig of je leerlingen de lesstof van de aangeboden doelen beheersen. Aparte toetsen zijn daarmee in principe overbodig, wat een flinke tijdswinst oplevert. Mocht je toch toetsen willen afnemen, dan zijn deze uiteraard beschikbaar.