Wij vinden lesgeven geweldig

Bij Snappet vinden we lesgeven geweldig. We snappen de cruciale rol van leerkrachten bij het vormen van de volgende generaties en we hebben ons toegewijd aan het ontwikkelen van de beste oplossingen die hun expertise, passie en toewijding versterken.

Het is onze missie om leerkrachten en leerlingen in het basisonderwijs te helpen om het beste van zichzelf voor de klas te brengen. We doen dit door hun unieke uitdagingen aan te pakken en het plezier van lesgeven en leren te helpen vergroten.

Om dit te bereiken, bieden we een nieuwe generatie lesmethoden die continu en flexibel kunnen inspelen op en zich aanpassen aan de specifieke behoeften van elke leerkracht, klas en leerling. Onze lesmethoden zijn uitgerust met alle middelen en tools die een leerkracht nodig kan hebben om leerlingen te inspireren en samenwerking met anderen te vergemakkelijken.

Wie zijn wij…

Iedere dag werken zo’n 200 oud-leerkrachten, onderwijsspecialisten, ontwikkelaars en vakexperts samen met scholen en leerlingen aan de beste lesmethoden en een veilig en stabiel platform.

Publieke waarden voorop

Morele waarden en onderwijs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We ontwerpen onze lesmethoden daarom altijd vanuit de belangrijkste publieke waarden in het onderwijs. Snappet staat pal voor:

  • Menselijkheid: In een steeds verder digitaliserende wereld blijft de kern van het leren een diep menselijk proces. Onze tools zijn ontworpen om de authentieke band tussen leerkracht en leerling te versterken, niet te vervangen.
  • Autonomie: De leerkracht heeft de regie over het onderwijs. Vanzelfsprekend en altijd. Binnen de grenzen die de leerkracht bepaalt kunnen leerlingen eigenaar zijn van hun eigen leerproces.
  • Kansengelijkheid: Digitale lesmethoden kunnen de kansengelijkheid in het onderwijs aanzienlijk vergroten. Bijvoorbeeld door voor elke leerling continu en objectief te verkennen wat hij/zij al kan en wat nog niet.
  • Privacy: de persoonsgegevens van leerlingen zijn uiterst gevoelig. Snappet voldoet volledig aan het AVG en het privacy-convenant van de onderwijssector en zorgt voor hoogwaardige gegevensbescherming.