Voordeligste keuze

Instappakket

Instappakket

€60

per leerling

(indien gewenst) 7-inch Snappet tablet
Offerte aanvragen

Voordeligste keuze

Schoolpakket*

Schoolpakket*

€80

per leerling

7-inch Snappet tablet (groep 3, 4 & 5) HP Chromebook (groep 6, 7 & 8)
Offerte aanvragen

Voordeligste keuze

Chromebookpakket

Chromebookpakket

€120

per leerling

HP Chromebook
Offerte aanvragen

Onbeperkt lesstof
voor 9 vakken

Voorleesfunctie

Training
en begeleiding

Snappet is verkrijgbaar in verschillende pakketten met bijbehorende tarieven. Je kunt kiezen uit het InstappakketChromebookpakket of Schoolpakket. Voor welk pakket je ook kiest, je krijgt met Snappet altijd een complete lesmethode voor het basisonderwijs: interactieve instructielessen, oneindig adaptieve lesstof voor negen vakken en het inzicht dat leerkrachten nodig hebben om alles uit iedere leerling te halen.

Snappet is een complete adaptieve lesmethode en sluit aan bij de meeste reken-, taal en spellingmethodes (ook de nieuwste versies). Werk je met Snappet dan heb je geen methodematerialen als handleidingen, werkboekjes, digibord-, oefen- en toetssoftware meer nodig. Het tarief dat je voor Snappet betaalt is inclusief service, onze online starttrainingen en niet gekoppeld aan het aantal vakken waarvoor je Snappet gebruikt. Je besparing wordt dus nog groter als je Snappet voor meerdere vakken inzet.

*Zet je Snappet in in alle groepen 3 t/m 8 op je school? Dan biedt het tarief van het Schoolpakket aanzienlijk financieel voordeel. Benieuwd wat Snappet op jouw school zou kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.