Oplossing

Direct inzicht in SLO doelen Taal en Spelling?

Tijdens het lesgeven helpt het enorm om je bewust te zijn van het grotere doel waar je aan werkt. Eerder zag je de SLO tussendoelen van Rekenen al in je lessenplan. Nu zijn ook de leerdoelen van Taal en Spelling gekoppeld aan de inhoudslijnen Nederlands van het SLO.

De inhoudslijnen Nederlands bevatten aanbodsdoelen. Deze bevinden zich tussen de kerndoelen en de leerdoelen en beschrijven het aanbod bij onderwerpen (SLO). Dit helpt je als leerkracht om je bewust te zijn van het grotere geheel waar je met je leerlingen aan werkt.

Je ziet de aanbodsdoelen van jouw leerjaar nu bij de lessen in je lessenplan van Taal en Spelling. Zo weet je waar je aan werkt en kun je je instructielessen met de juiste focus geven.

Ben je benieuwd naar hoe je klas het doet op alle aanbodsdoelen van de inhoudslijnen Nederlands (SLO)? Klik er dan één aan in je lessenplan. Je opent dan de complete standaard met alle aanbodsdoelen voor jouw leerjaar. Voor elk leerdoel kun je de status, vaardigheid en lessen bekijken.

Tags: , , , Views: 366

Misschien vind je deze oplossingen ook interessant?

  • Taal toepassen in eindopdrachten?

    Het vak Taal is erg veelzijdig en bestaat uit veel verschillende onderdelen. Het belangrijkste...

  • Alle informatie bij de hand in de methodehandleiding

    Vanaf nu is van elke rekenmethode in Snappet een handleiding beschikbaar voor volgend schooljaar:...

  • In één oogopslag alle klassen in beeld?

    In één oogopslag een beeld van hoe het gaat in alle klassen. Het kan...