Oplossing

Direct inzicht in SLO doelen Taal en Spelling?

Tijdens het lesgeven helpt het enorm om je bewust te zijn van het grotere doel waar je aan werkt. Eerder zag je de SLO tussendoelen van Rekenen al in je lessenplan. Nu zijn ook de leerdoelen van Taal en Spelling gekoppeld aan de inhoudslijnen Nederlands van het SLO.

De inhoudslijnen Nederlands bevatten aanbodsdoelen. Deze bevinden zich tussen de kerndoelen en de leerdoelen en beschrijven het aanbod bij onderwerpen (SLO). Dit helpt je als leerkracht om je bewust te zijn van het grotere geheel waar je met je leerlingen aan werkt.

Je ziet de aanbodsdoelen van jouw leerjaar nu bij de lessen in je lessenplan van Taal en Spelling. Zo weet je waar je aan werkt en kun je je instructielessen met de juiste focus geven.

Ben je benieuwd naar hoe je klas het doet op alle aanbodsdoelen van de inhoudslijnen Nederlands (SLO)? Klik er dan één aan in je lessenplan. Je opent dan de complete standaard met alle aanbodsdoelen voor jouw leerjaar. Voor elk leerdoel kun je de status, vaardigheid en lessen bekijken.

Tags: , , , Views: 674

Misschien vind je deze oplossingen ook interessant?

  • Beter inzicht voor je leerlingen

    Onlangs zijn er een aantal kleine veranderingen doorgevoerd in de leerlingomgeving. We informeren je graag...

  • Hoe geef jij je beste instructie?

    De instructieopgaven ondersteunen jou optimaal in het geven van de beste instructie. De antwoorden...

  • Hoe bereid jij je lessen voor?

    Bij Snappet maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Op het lesoverzicht  in...